Verkocht

Oude Baan 12 ROSMALEN

vraagprijs € 695.000 k.k.

Omschrijving

OP EEN UITSTEKENDE LOCATIE IN WOONWIJK MOLENHOEK TE ROSMALEN GELEGEN ROYAAL WINKELPAND!

Winkel:
De winkelruimte heeft een totale oppervlakte van 554 m2 waarvan op de begane grond 252 m2 winkelruimte, 20 m2 kantoorruimte en 22 m2 magazijnruimte. De eerste verdieping is via drie vaste trappen bereikbaar en heeft een totale grootte van 260 m2 groot waarvan 204 m2 winkelruimte, 37 m2 magazijnruimte, een toiletgroep met douche van 5 m2 en een kantineruimte met pantry van 14 m2. Boven het voorste gedeelte van het pand bevindt zich nog een zolderruimte van ca. 26 m2.

Afwerkingsniveau
Het object verkeert in een keurige staat van onderhoud en wordt in de huidige staat aan kandidaat koper opgeleverd. De begane grond is deels voorzien van een tegelvloer en deels voorzien van tapijttegels. De plafonds zijn afgewerkt als systeemplafonds met inbouw-verlichting. De eerste verdieping is voorzien van tapijttegels. De natte groep is voorzien van een voorportaal met een wastafel, een toilet- en een doucheruimte. Het pand is uiteraard voorzien van verwarming.

Ligging:
Deze op een zeer goed bereikbare en uitstekende zichtlocatie gelegen riante winkelruimte is gelegen in de gewilde woonwijk Molenhoek, tegenover een winkelstrip en op steenworp afstand van winkelcentrum Molenhoekpassage.

Bereikbaarheid:
De winkelruimte is te voet, met de fiets, met de auto maar ook met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Parkeren
Voor het object zijn parkeermogelijkheden aanwezig evenals op de openbare parkeerplaatsen aan de overzijde van de straat.

Bestemming
Het pand heeft volgens het vigerende bestemmingsplan “Molenhoek-Sparrenburg-A59” de bestemming Gemengd-1 met de functieaanduidingen “detailhandel” en “Wonen”.

Bent u geïnteresseerd in dit aantrekkelijk object, aarzel niet en bel voor een afspraak.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aangeboden sinds
6+ maanden

Bouw

Soort
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970

Oppervlakten en inhoud

Oppervlakte
554 m²
Opp. winkelruimte
554 m²
In units vanaf
456 m²
Perceel
385 m²
Bekijk alle kenmerken
Oude Baan 12 ROSMALEN
vraagprijs € 695.000 k.k.
Bel of mail ons!

Abelen Makelaars maakt het mogelijk!