Verkocht

Vliertwijksestraat - kavel 4 0 ong ROSMALEN

vraagprijs € 573.400 v.o.n.

Omschrijving

Waar in Nederland loopt u – zo vanuit uw achtertuin – binnen een paar minuten door een landelijk landschap met boerderijen, op wandelschoenen met uw hond tussen de houtwallen door, of gezellig gearmd in een winkelstraat? In het plan Boschreijck in Rosmalen.

In het plan BoschReijck ligt dit ‘boerenerf’ aan de Vliertwijksestraat waarvan kavel 4 te koop is.

De woningen worden als ‘kavels’ verkocht, waarbij er een aantal bouw- en landschapsregels worden meegegeven waar de woningen individueel en in onderlinge samenhang aan moeten voldoen.

De woningen worden opgetrokken uit natuurlijke materialen zoals baksteen, hout, glas, keramische producten, riet en (niet glimmend) metaal. De kleuren vallen binnen een kleurenspectrum van aardetinten: licht bruin/grijs tot donker rood/bruin, met hellende dakvlakken van grijs (vergrijzend) tot antraciet en kozijnen in gebroken wit, grijs of antraciet (zie referentie foto’s).

Architectuur: (klassiek/modern) landelijk, eenvoud in massa en sober met betrekking tot de ‘gesloten’ geveldelen. De woningen waarvan de nok op de straat gericht is, krijgen daarentegen juist een rijke in plaats van sobere uitstraling. Dus voorzien van een ander metselverband, gemetselde rollagen boven de kozijnen, een getimmerde bakgoot/smetplan, luiken etcetera.

Overkappingen: vrijstaand, bestaande uit een houten/stalen kolommenconstructie met daarboven een platte dakafwerking met een maximale hoogte van 3 meter vanaf peil.

De situering op de kavel is zodanig dat er een open ruimte ontstaat tussen de hoofdbebouwing en het landschap in de vorm van privétuinen, waardoor er een groene overgang wordt gecreëerd naar het bestaande landschap. Elk erf krijgt één gezamenlijke entree vanaf de Vliertwijksestraat.

De genoemde kengetallen voor woonoppervlakte en inhoud zijn slechts indicatief. Bekijk het kavelpaspoort voor de mogelijkheden.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aangeboden sinds
20 juli 2021
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort
Bouwgrond
Soort bouw
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
1.220 m²

Buitenruimte

Tuin
in bosrijke omgeving, beschutte ligging, aan rustige weg, aan bosrand
Bekijk alle kenmerken
Vliertwijksestraat - kavel 4 0 ong ROSMALEN
vraagprijs € 573.400 v.o.n.
Bel of mail ons!

Abelen Makelaars maakt het mogelijk!