Huis verkopen St-Michielgestel

U overweegt om uw huis te verkopen in St-Michielsgestel?

U staat op het punt om uw huis te gaan verkopen in St-Michielsgestel? Abelen Makelaars & Taxateurs helpt u graag bij de verkoop van uw huis. Als ervaren makelaar weten wij als geen ander dat het verkopen van uw huis meer is dan een handtekening en een prijs. U heeft veel dierbare herinneringen opgedaan in uw huidige woning. De meest dierbaarste momenten zijn vaak verbonden met uw huis waardoor de verkoop een emotionele gebeurtenis kan zijn. Wij betrekken u bij elke stap van het verkoopproces. Huis verkopen St-Michelsgestel? Abelen Makelaars & Taxateurs staat garant voor vertrouwelijke begeleiding en een goede verkoop in een woningmarkt die continue in beweging is. Een benadering die kopers en verkopers, gezien de positieve recensies, erg waarderen. Ervaar zelf onze persoonlijke service en neem contact met ons op.

Welke stappen zetten wij bij de verkoop van uw huis in St-Michielsgestel?

1.) Vrijblijvend kennismakingsgesprek:
Wij beginnen altijd met een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek bespreken we wat uw wensen zijn en maken we kennis met elkaar.
2.) Oriëntatie:
Vervolgens neemt u met een van onze makelaars uw woning door in St-Michielsgestel. We bespreken wat de staat is van uw woning is. De volgende bewoner wil immers niet voor verassingen komen te staan.
3.) Marketing:
Uw huis verkopen St-Michielsgestel? Samen met u bepalen wij welke tools u wilt inzetten voor de verkoop van uw huis in St-Michielsgestel. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een “te koop bord” in uw tuin of een vermelding op onze website en op Funda. Professionele fotografie, gerichte advertenties en het gebruik van social media horen daar natuurlijk ook bij. Zo hebben we een heel scala aan marketing activiteiten die we voor u kunnen inzetten voor een snelle en vooral goede verkoop. Een huis verkopen doet u natuurlijk niet alleen. Wij van Abelen Makelaars & Taxateurs gaan als een team uw huis verkopen in St-Michielsgestel.
4.) Bezichtigingen:
Vooraf adviseren wij over hoe u uw huis er zo aantrekkelijk mogelijk uit kan zien. Bezoekers moeten bij de eerste indruk bij wijze van al over de streep worden getrokken. Wij plannen vervolgens voor u een bezichtiging in met potentiële kopers.
5.) Onderhandeling:
Wij zijn ervaren ondernemers. We adviseren en staan u bij tijdens het biedingsproces. Met als doel de beste prijs en de juiste voorwaarden. Uw huis verkopen in St-Michielsgestel? Laat dat maar over aan onze ervaren makelaars.
6.) Uw huis in St-Michielsgestel is verkocht:
Een huis verkopen kan een behoorlijke opgave zijn. Aan het eind van het traject stellen wij het koopcontract samen met een goede juridische afwikkeling. Wij begeleiden u naar een notaris en dragen samen uw woning over aan de nieuwe eigenaar.

Wilt u graag een huis verkopen in St-Michielsgestel maar heeft u de juiste makelaar nog niet gevonden?

Tevreden klanten maken ons trots. Wij van Abelen Makelaars & Taxateurs helpen u graag bij de verkoop van uw woning. Wij bewandelen samen de weg en staan 24/7 voor u klaar met gedegen advies. Zonder een goede makelaar, met kennis van de plaatselijke markt, kan het nog wel eens anders uitpakken dan verwacht. Niet elke makelaar opereert namelijk hetzelfde. Kies daarom voor Abelen Makelaars & Taxateurs. We staan voor betrouwbaarheid, proactief handelen en persoonlijke service. Abelen Makelaars & Taxateurs begeleid u van presentatie tot afhandeling en van bezichtigingen tot het koopcontract. Wij staan garant voor een zorgeloze verkoop.

Huis verkopen St-Michielsgestel? Bekijk onze positieve reviews op Funda en laat u overtuigen. Meer weten over de dienstverlening van Abelen Makelaars & Taxateurs? Nodig ons uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel of mail ons!

Abelen Makelaars maakt het mogelijk!