Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Liesdaalweg 0 ong MAREN-KESSEL, Liesdaal

Koopsom € 237.991 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Van de 9 uitgegeven bouwkavels is slechts nog één bouwkavel beschikbaar. Dit kavel is gelegen in het fraaie uitbreidingsgebied Liesdaal te Maren-Kessel.

Nu zelf aantrekkelijk een vrijstaande woning bouwen.

Kavel nr. 9: perceelsgrootte ca. 1402m² koopsom € 237.991,00 incl. btw (kosten koper)

Wat mag u bouwen?

De kavels mogen worden bebouwd met een vrijstaand woonhuis. De bouwvoorschriften zijn door de gemeente vastgelegd in een zogenaamd "kavelpaspoort" waarbij voor elk kavel is bepaald wat kan en wat mag. Dit kavelpaspoort vindt u terug in de brochure voor deze kavels die bij de makelaars beschikbaar zijn. Naast het bestemmingsplan waarin de harde en goed te onderscheiden voorwaarden van de te bouwen woning worden weergegeven geldt verder voor de kavels een beeldkwaliteitsplan met als doel de toekomstige sfeer van het woongebied te omschrijven. Dit beeldkwaliteitsplan vindt u op www.woneninoss.nl/liesdaal

Bijzonderheden:

Het bouwen met een geregistreerde architect (uiteraard door u te bepalen) is verplicht. Deze vertaalt uw woonwensen in een bouwplan dat voldoende architectonische kwaliteit en voldoende beeldkwaliteit omvat.

U bent verplicht om twee parkeerplaatsen op eigen terrein aan te leggen. De gemeente Oss streeft er namelijk naar om het parkeren zoveel mogelijk op eigen terrein op te lossen.

Liesdaal:

Liesdaal wordt een woongebied met een dorpse sfeer, dat aansluit op de schaal van Maren-Kessel en een soepele overgang vormt naar het buitengebied. Dat zie je terug in de ruime opzet van de buurt met veel openbaar groen en een grote variatie in woningen. Kenmerkend zijn de rechtlijnige wegen met laanbeplanting, waardoor het nieuwe woongebied een zeer groene indruk maakt. Het uitzicht op het open polderlandschap is vanuit de wijk goed beleefbaar.

Heeft u interesse in deze aantrekkelijke bouwkavels? Informeer bij de makelaars naar de voorwaarden en beschikbaarheid. Collegiaal in de verkoop met Van der Krabben Makelaardij b.v. te Oss.

Zelf bouwen is leuk. Je hebt immers de mogelijkheid om helemaal je eigen droomhuis te realiseren. Maar soms lopen zelfbouwers ook tegen obstakels aan. Dat kan van alles zijn; van onzekerheid over het procedures bij de koop van een bouwkavel tot vragen over wat je wel en niet mag bouwen. Bijvoorbeeld als je plannen hebt om een huis te bouwen waar je ouders ook bij kunnen wonen of als je wonen en werken wilt combineren. Om je hiermee te helpen, heeft de gemeente Oss de zelfbouw coach in het leven geroepen. De service van deze coach is kosteloos voor mensen die een kavel van de gemeente willen kopen of al hebben gekocht.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
436 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Lith
Sectie
F
Perceel
996
Oppervlakte
1402 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In woonwijk
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Liesdaalweg 0 ong MAREN-KESSEL, Liesdaal

naar Liesdaalweg 0 ong MAREN-KESSEL, Liesdaal
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object