Verkocht

Kleine Erven 0 ong 5244 NP Rosmalen

Omschrijving

UNIEK BOUWKAVEL VAN MAAR LIEFST 918 M²! GELEGEN IN PLAN BOSCHREIJCK AAN DE BOSRAND NABIJ DE DE VLIERTWIJKSESTRAAT IN ROSMALEN!

Direct aan het bos de Hooge Heide in Rosmalen ontstaat een kleine villawijk genaamd “Kleine Erven”. Hier worden 12 woningen gerealiseerd op 2 erven. Dit kavel bevindt zich op het noordelijke erf met direct zicht op het natuurgebied.
Het kavel is 918 m² groot en heeft een vrij zicht aan de achterzijde. Het kavel is bouwrijp en heeft aansluiting op riolering, water, elektra en glasvezel.
Inbegrepen in de verkoop is een bouwplan van architect BuildingDesign uit Borne. Dit bouwplan voorziet in een woning van ongeveer 1.000 m³. Dit plan is gereed voor de aanvraag van een omgevingsvergunning.
U kunt dus zeer snel beginnen met de realisatie van dit plan. Indien u elementen van dit ontwerp zou willen wijzigen is dat natuurlijk mogelijk in overleg met de architect. Indien u een volledig ander ontwerp zou willen is dat natuurlijk ook mogelijk. Wel dient u vanzelfsprekend rekening te houden met de gemeentelijke eisen voor dit plan (zie beeldkwaliteitsplan).

Omgeving
Het kavel is gelegen op een unieke plek in een landelijke, bos- en lommerrijke woonomgeving. De Kleine Erven bevindt zich tussen de kern van Nuland en het centrum van Rosmalen, met alle voorzieningen binnen handbereik.
Het beschikt over een NS-station, cultureel centrum “Perron 3”, goede onderwijs- voorzieningen, zoals middelbaar onderwijs met een LOOT-status (sport) en diverse sportaccommodaties. Denk aan hockey- en honkbalvelden, tennisbanen, een golfbaan, een buiten- en binnenzwembad en prachtige fietspaden. Daarnaast heeft Rosmalen een uitgebreid winkelbestand, zowel in het centrum als in de Molenhoekpassage.
In de omgeving van de Kleine Erven is het heerlijk vertoeven voor liefhebbers van het buitenleven, met bosgebied de Hooge heide en de Nulandse Heide op loopafstand. Ten slotte heeft de locatie een goede aansluiting op het wegennet, met de A59 richting Nijmegen en de A2 richting Utrecht en Eindhoven.
Vanaf de A59 (afslag Autotron) gaat u in de richting van Kruisstraat. Bij de rotonde gaat u rechtsaf de Waterleidingstraat in. Iets verderop draait u rechtsaf het bospad in. Aan uw rechterzijde vindt u een doorgang door de houtwal. Kleine Erven 12 bevindt zich na de doorgang aan uw rechterzijde.
U zult de straat Kleine Erven nog niet in uw navigatie kunnen vinden. De naam is pas onlangs toegekend door de gemeente.

De verkoop geschiedt inclusief bouwplan. Dit bouwplan is gereed om ingediend te worden voor de omgevingsvergunning. U koopt echter het kavel. U hoeft dus geen gebruik te maken van dit plan. Een volledig eigen ontwerp (binnen de gestelde omgevingsvereisten) is natuurlijk mogelijk.
De plannen omvatten een woning met 2 bouwlagen (conform voorschrift). Op de begane grond vindt u de open entree met trap en toilet en een ruime werkkamer aan de voorzijde van de woning. De woonkamer wordt gescheiden van keuken en eetkamer via een room divider met openhaard. De kasten van de keuken liggen verzonken in de muur. Het grote keukeneiland (4 meter) completeert de keuken.
In de aanbouw bevindt zich een slaapkamer met grote inloopkast, een ensuite badkamer en apart toilet. Verder bevindt zich in het bijgebouw een bijkeuken/wasruimte en een berging.
Aan de achterzijde van de woning vindt u in het plan een grote overkapping, welke middels glazen panelen afgesloten kan worden, waarmee de ruimte getransformeerd kan worden in een tuinkamer met openhaard.
Op de bovenverdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, een grote badkamer en apart toilet. In de zeer ruime gang is nog ruimte om bijvoorbeeld een werkplek of hobby plek te realiseren.
Boven de 1e verdieping bevindt zich nog een vliering, waar de nodige opslag kan plaatsvinden.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Bouwgrond,
Soort bouw
Niet van toepassing
Ligging
Aan bosrand, beschutte ligging, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen

Oppervlakten en inhoud

Perceel
918 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Rosmalen F 5177
Oppervlakte
918 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
RML00-F-5177
Bekijk alle kenmerken
Kleine Erven 0 ong
5244 NP Rosmalen
Bel of mail ons!

Abelen Makelaars maakt het mogelijk!