Aankoopmakelaar in Rosmalen

In deze overspannen woningmarkt maakt onze aankoopservice het verschil! De makelaar heeft alle systemen in huis om voor u alle informatie boven tafel te halen die voor u van belang kan zijn bij de aankoop van uw woning. Bij interesse gaan wij direct voor u aan de slag waardoor er meer kans is op succes voor u!

Onze aankoopmakelaar staat altijd aan uw kant en handelt uitsluitend in uw belang.

Wij begeleiden het gehele traject: van bezichtiging tot aan de notaris!

Door het gebruik van verschillende bronnen hebben wij als makelaar alles in huis om voor u alle informatie boven tafel te halen. Denk aan het aantal woningen, de meest recente transacties, de verhouding tussen “koop” en “huur”, het gemiddelde inkomen, de gezinssamenstelling en de gemiddelde woningwaarde. Maar ook wat de historie van het huis is, met welke bestemmingsplannen krijg ik straks te maken en welke bestemmingsplanwijzigingen lopen er.

Samen met de makelaar bezoekt u de woning. De makelaar stelt de waarde van de aan te kopen woning vast en bepaalt samen met u op de aankoopstrategie waarbij de makelaar u op de hoogte houdt en gaat voor de laagst mogelijke aankoopprijs.

Aankopen met onze aankoopmakelaar is kopen zonder zorgen!

Onderzoek
Terwijl u tijdens de bezichtiging op de leuke dingen van het huis let, letten wij juist op de minder leuke dingen zoals:

  • De bouwkundige gebreken
  • De werking van de technische installaties
  • De algehele staat van de woning
  • De waarde van de woning

Na de bezichtiging vertellen wij onze bevindingen en bespreken wij de aankoopstrategie. Ook zullen wij, indien noodzakelijk, verder onderzoek adviseren zoals een bouwtechnisch onderzoek, een funderingsonderzoek of een asbestinventarisatie.

Onderhandelingen
Wij onderhandelen niet alleen over de prijs maar ook over de randvoorwaarden zoals:

  • De eventuele overname van de roerende zaken
  • De eventuele ontbindende voorwaarden
  • De toepassing van een eventuele bankgarantie / waarborgsom
  • De datum van de notariële eigendomsoverdracht

Samen staan we sterker!
Met onze aankoopservice is de kans op succes vele malen groter. U bent als eerste op de hoogte van het nieuwe aanbod. Bent u klaar om te verhuizen? Dan staan wij klaar om u daarbij te helpen!

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten over onze pro-actieve aanpak? Neem gerust contact met ons op en wij vertellen u er alles over. Wij horen het graag!

Bel of mail ons!

Abelen Makelaars maakt het mogelijk!