Huis verkopen Rosmalen

Een huis verkopen in Rosmalen doe je met Abelen!

Overweegt u uw woning in Rosmalen te verkopen? Abelen Makelaars & Taxateurs helpt u graag bij de verkoop van uw huis in Rosmalen! Prettig wonen is u thuisvoelen in veilige omgeving. Helemaal aangepast naar uw wensen. Toch zijn er van die momenten die zorgen voor het maken van volgende stappen. U gaat samenwonen. Er worden kinderen geboren en hierdoor is het huis net iets te klein. Kortom: een volgende fase waardoor we jouw huis verkopen in Rosmalen. Als ervaren makelaar weten wij als geen ander dat het verkopen van uw huis meer is dan een handtekening en een prijs. Uw huis in Rosmalen staat centraal voor dierbare herinneringen. De verkoop van uw huis kan een emotionele gebeurtenis zijn. Abelen Makelaars & Taxateurs begeleidt u door dit proces heen. Wij betrekken u bij elke stap van het verkoopproces. Met onze passie en kennis van zaken weten wij wat er speelt in de woningmarkt in de regio Rosmalen. Huis verkopen Rosmalen? Abelen Makelaars & Taxateurs verkoopt uw huis voor de beste prijs!

Welke stappen zetten wij bij de verkoop van uw huis in Rosmalen?

1.) Vrijblijvend kennismakingsgesprek:
Om uw wensen duidelijk te krijgen en kennis met u te maken beginnen wij elk proces met een kennismakingsgesprek.
2.) Oriëntatie:
Naast dat we kennis maken met u, maken we ook graag kennis met uw huis. Een van onze makelaars komt samen met u het huis bekijken en keert uw huis helemaal binnenstebuiten. Zo komt de nieuwe koper niet voor onverwachte verrassingen te staan.
3.) Promotie van uw woning:
Huis verkopen Rosmalen? Om een huis te verkopen is het belangrijk dat potentiele kopers het ook zien. Samen met u bepalen we op welke manier we uw huis in de markt gaan zetten. Denk hierbij aan een “Te Koop”- bord in uw tuin, vermelding op onze website en op Funda, advertenties, Social Media enz.
4.) Bezichtigingen:
Alle bezichtigingen worden in overleg met u gepland. Wij geven u vooraf tips over hoe uw huis er zo aantrekkelijk mogelijk uit kan zien. De verkoop begint al met de eerste indruk! Uw huis verkopen Rosmalen? Laat ons het werk maar doen!
5.) Onderhandelingen:
Onderhandelen is een vak apart. Daarom begeleiden en adviseren wij u tijdens het biedingsproces. Zo werken wij naar de beste prijs en de juiste voorwaarden. Het verkopen van uw woning lijkt in de huidige markt zo gepiept! In sommige gevallen gaat het ook vlot en is het huis binnen een week verkocht, maar hoe weet u nu of de maximale opbrengst is behaald? Alleen een ervaren NVM makelaar kan dit garanderen. Een ervaren partij zoals Abelen Makelaars & Taxateurs B.V.
6. Met succes uw huis verkopen Rosmalen:
Gefeliciteerd! Uw woning is succesvol verkocht! Na de overeenstemming maken wij de koopakte op, bespreken wij deze met u en handelen we hem af. Wij controleren de notariële stukken voor u en begeleiden de eindinspectie. Uiteraard staan wij ook na de overdracht nog voor u klaar.

Huis verkopen Rosmalen met Abelen Makelaars & Taxateurs

Als NVM makelaar streven wij naar klanttevredenheid. Abelen Makelaars & Taxateurs is een professioneel en gedreven makelaarskantoor met jarenlange ervaring. Zo weten wij precies wat er speelt in de huizenmarkt in Rosmalen. Wij begeleiden u door het gehele verkoopproces. Van taxatie tot overdracht, wij staan garant voor een zorgeloze verkoop! Abelen Makelaars & Taxateurs hanteert een “No Cure No Pay”-beleid. Krijgen wij uw huis niet verkocht, dan betaalt u niets. Kortom, wilt u uw huis verkopen in Rosmalen? Wij helpen u met een zorgeloze verkoop van uw huis. Kortom wilt u uw huis verkopen in Rosmalen? Wij helpen u van A tot Z bij een zorgeloze verkoop van uw huis.
 

Uw huis verkopen Rosmalen? Bekijk onze positieve reviews op Funda en laat u overtuigen. Meer weten over de dienstverlening van Abelen Makelaars & Taxateurs? Nodig ons uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel of mail ons!

Abelen Makelaars maakt het mogelijk!