Uw huis verkopen

Uw huis verkopen in Rosmalen, Den Bosch en omgeving

Bij het aan- of verkopen komt veel kijken. Zeker in de huidige markt waar de vraag naar woningen groot is en het aanbod steeds kleiner. Maar hoe verzilver je deze kans? En met welke strategie behalen wij de hoogste opbrengst? En hoe moet het juridisch? Op al deze vragen hebben wij het antwoord voor u.

Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen in Rosmalen op de voet, wij analyseren het aanbod en schatten de concurrentiepositie zo goed mogelijk voor u in. Samen met u bepalen wij welke stappen we gaan ondernemen om tot een succesvolle verkoop te komen. U weet vooraf exact wat u van ons mag en kan verwachten en dat is wel zo prettig.

Of u nu een snelle verkoop nodig heeft of gaat u voor de hoogste opbrengst? Wij hebben altijd de juiste verkoopstrategie en denken graag met u mee.

Wij kennen de markt in Rosmalen als geen ander.

De meeste proactieve verkoopmakelaars in Rosmalen, Den Bosch en omgeving

Een woning succesvol verkopen en het genereren van de hoogste opbrengst gaat nog steeds niet altijd samen. Een doordacht verkoopplan en een perfecte presentatie zijn dan ook onmisbaar.

De makelaars staan er dan ook niet alleen voor als het om de verkoop van uw woning gaat. Op ons kantoor werken diverse specialisten die onze makelaars veel werk uit handen nemen. Alle facetten van het verkoopproces worden uitgevoerd en zo kunnen de makelaars zich richten op waar zij goed in zijn, namelijk het aan- en verkopen van woningen in Rosmalen.

Onze vernieuwde manier van werken zorgt voor een optimale presentatie van uw woning waarbij wij alle moderne middelen en technieken inzetten om uw woning te laten opvallen in het aanbod. Want hoe meer belangstelling, hoe hoger de opbrengst!

Wij voegen daarbij de betrokken en gedreven inzet van onze ervaren verkoopmakelaars toe en een flinke dosis lokale marktkennis. Met deze mix in combinatie met het zorgvuldig uitvoeren van het verkoopproces van uw woning kunnen wij zo een beter verkoopresultaat boeken!

Onze aanpak

Op basis van alle statistieken van Funda, NVM, CBS en alle verhuisbewegingen weten wij als geen ander hoe groot de vraag is naar uw woning. Hoe groter de vraag, hoe hoger de opbrengst! Het is dan ook onze taak om als verkopend makelaar van uw woning zoveel mogelijk belangstelling te genereren.

Voor iedere woning een op maat gemaakt verkoopplan

Het principe is eigenlijk heel simpel. Hoe groter de belangstelling, hoe hoger de verkoopopbrengst voor u kan uitvallen! Vandaag de dag vraagt de verkoop van een woning dan ook een steeds meer marketing gerichte aanpak waarbij wij alle moderne technieken voor u inzetten.

Dit realiseren wij door uw woning optimaal te presenteren en grootschalig te promoten. Zo delen wij uw woning met alle NVM makelaars in Nederland, versturen wij de woning naar alle woningzoekenden die staan ingeschreven en starten wij direct met een campagne op Facebook in de regio van Rosmalen.

Daarnaast maken wij gebruik van de mogelijkheden die de verregaande digitalisering ons biedt. Daarmee zijn wij de meest vooruitstrevende makelaar en is onze werkwijze helemaal van vandaag de dag!

Presentatie

Als het om de verkoop van uw woning gaat, laten wij niets aan het toeval over … u toch ook niet?

Professioneel meetrapport
Facebook campagne
Professionele fotografie
Drone video
Plattegronden
Art Impression
360 graden fotografie

Bezichtigingen

Wij zijn ervan overtuigd dat er een beter resultaat en een hogere opbrengst kan worden gerealiseerd door alle belangstellenden individueel en in alle rust rond te leiden door uw woning. Dus geen onpersoonlijk Open Huis, maar door juist alle tijd en aandacht voor de potentiële koper te nemen. Zo kunnen wij het hele biedingsproces pas echt beïnvloeden en daar plukt u de vruchten van!

Wij gaan dus echt voor de hoogste opbrengst en niet alleen voor een snelle verkoop. Onze medewerkers op kantoor weten als geen ander dat een bezichtiging meer is dan alleen de deur openen en weten deze verkoopkans dan ook als geen ander te verzilveren. Onze makelaars zijn breder opgeleid dan u wellicht gewend bent of denkt en kunnen dan ook alle vragen beantwoorden. Bij ons vinden bezichtigingen ook plaats in de avonduren en op zaterdagen is het ook geen probleem, mits dit voor u uitkomt natuurlijk.

De onderhandelingen

Onderhandelen is een vak, het is ons vak. Wij doen dit iedere dag en onze verkoopmakelaars zijn ervaren onderhandelaars en gaan altijd voor de hoogste opbrengst. Wij vinden namelijk dat wij alleen meerwaarde hebben als wij ook echt de hoogste opbrengst voor u weten te behalen. Uiteraard houden wij u continu op de hoogte over de te volgen onderhandelingsstrategie.

De eerste bieder hoeft namelijk niet per se de beste koper te zijn. De meerwaarde van de makelaar is juist om de beste koper te selecteren die bij uw specifieke situatie past én bereid is om de hoogste prijs te betalen.

Service van A t/m Z

De inspanningen van onze makelaars houden niet op bij het bereiken van overeenstemming van de prijs. Tijdens het onderhandelingsproces worden uiteraard zaken als datum van oplevering, de ontbindende voorwaarden en de overname van roerende zaken besproken, waarbij wij als verkoopmakelaar uw belangen zullen waarborgen. Pas na volledige overeenstemming over al deze zaken wordt het koopcontract opgesteld.

Zodra het koopcontract getekend is, zal de verkoopmakelaar in het vervolgtraject contact onderhouden met de notaris om toe te zien op een correcte afwikkeling van de juridische overdracht. Op de dag van de eigendomsoverdracht zal de makelaar samen met u en de kopers nogmaals de woning inspecteren. Indien alles naar wens is, gaat u samen naar de notaris. Mocht er onverhoopt nog een geschil ontstaan tussen u en de koper dan zal de makelaar u met raad en daad terzijde staan om zo tot een voor iedereen acceptabele oplossing te komen.

Bel of mail ons!

Abelen Makelaars maakt het mogelijk!