Huis verkopen Vught

Wilt u uw huis verkopen in Vught?

Huis verkopen in Vught? U overweegt uw woning van de hand te doen. Abelen Makelaars & Taxateurs helpt u graag bij de verkoop van uw huis in Vught! Een huis verkopen is niet niets. Je verkoopt immers niet alleen uw huis maar ook een emotie. U heeft een verleden en dierbare herinneringen in uw huis. Verkopen kan een emotionele gebeurtenis zijn. Abelen Makelaars & Taxateurs begeleid u goed door dit proces heen. Dit doen we door u stap voor stap te betrekken bij de verkoop van uw woning. Wij zijn makelaars met passie en kennis van zaken. Wij weten wat er speelt in de woningmarkt en in de regio Vught. Huis verkopen Vught? Wij van Abelen Makelaars & Taxateurs zorgen ervoor dat uw woning voor de beste prijs wordt verkocht!

Welke stappen zetten wij bij de verkoop van uw huis in Vught?

1.) Vrijblijvend kennismakingsgesprek:
Allereerst beginnen wij met een kennismakingsgesprek hier bespreken we uw wensen en maken wij kennis met elkaar.
2.) Oriëntatie:
Samen met u neemt een van onze makelaar uw woning door in Vught. We bekijken wat de staat is en keren uw huis van boven tot onder helemaal binnenstebuiten. De nieuwe koper wil immers niet voor verassingen komen te staan.
3.) Marketing:
Huis verkopen Vught? In overleg met u bepalen we samen welke middelen u wilt inzetten voor de verkoop van uw huis in Vught. Denk o.a. aan een “te koop” bord in uw tuin, vermelding op onze website en op Funda, advertenties, het gebruik van social media en vitrine presentaties. Een huis verkopen doet u niet alleen. Wij gaan als team uw huis verkopen in Vught.
4.) Bezichtigingen:
Wij doen voor u de bezichtiging met aspirant-kopers. Vooraf geven wij u handige tips over hoe uw huis er zo aantrekkelijk mogelijk uit kan zien? De eerste indruk moet de aspirant-koper bij wijze van al over de streep trekken.
5.) Onderhandeling:
Wij zijn ervaren onderhandelaars. Wij begeleiden en adviseren tijdens het biedingsproces. Met als doel de beste prijs en de juiste voorwaarden. Huis verkopen Vught? Laat dat maar aan ons ervaren verkoopteam over met al ruim 40 jaar ervaring in de regio Vught en omstreken.
6. Het huis in Vught is verkocht:
Wij stellen voor u het koopcontract op met goede juridische afwikkelingen. Wij begeleiden u naar een notaris. En dragen samen de woning over aan de nieuwe eigenaar.
 

Mag Abelen ook uw huis verkopen in Vught?

Abelen Makelaars & Taxateurs helpt u graag bij de verkoop van uw huis. Tevreden klanten zijn ons doel! Ons makelaarskantoor is professioneel en gedreven met jaren lage ervaring. Dit heeft als voordeel dat wij precies weten wat er speelt in de huizenmarkt in Vught. Samen bewandelen wij de weg naar de verkoop van uw huis. Van presentatie tot afhandeling en van bezichtigingen tot het koopcontract wij staan garant voor een zorgeloze verkoop! Als makelaarskantoor hanteren wij ook beleid van ‘No Cure No Pay’. Krijgen wij uw huis niet verkocht dan hoeft u niets te betalen. Kortom wilt u uw huis verkopen in Vught? Wij helpen u van A tot Z bij een zorgeloze verkoop van uw huis.
 

Uw huis verkopen Vught? Bekijk onze positieve reviews op Funda en laat u overtuigen. Meer weten over de dienstverlening van Abelen Makelaars & Taxateurs? Nodig ons uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel of mail ons!

Abelen Makelaars maakt het mogelijk!