Over ons

De makelaar in Rosmalen, Den Bosch en omgeving.

Al vanaf de start van ons bedrijf in Rosmalen kiezen wij voor een persoonlijke aanpak en een professionele dienstverlening. Onze werkwijze is dan ook niet pandgericht maar vooral klantgericht!

Een bewuste keuze voor meer persoonlijke aandacht, eigentijdse werkwijze en een dienstverlening afgestemd op uw wensen. En natuurlijk een resultaatgerichte aanpak waarbij alle moderne middelen worden ingezet om voor u de hoogste opbrengst te behalen.
En daar nemen wij alle tijd voor … bij ons geen snel georganiseerd open huis, maar alle tijd voor de koper van uw woning!

De begrippen service en kwaliteit worden in bijna elk commercieel praatje wel genoemd, maar er zijn maar weinig kantoren die er ook echt werk van maken. Bij ons kantoor in Rosmalen staan deze begrippen hoog in het vaandel en werken wij iedere dag weer aan de verbetering van onze service. Wij evalueren onze dienstverlening regelmatig, volgen de ontwikkelingen in de huizenmarkt op de voet en stellen hoge eisen aan onze medewerkers.

Ervaar het zelf en nodig ons uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U zult merken dat onze makelaars geen standaard verkooppraatje vertellen, maar wel een goed verhaal hebben. Niet voor niets waarderen onze klanten ons met een mooie 9,4!
In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wij graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Ondertussen zijn er ook nieuwe automatiseringsprocessen toegepast. Hierdoor kunnen wij niet alleen papierloos werken, maar lopen wij ver vooruit binnen ons vakgebied! Door de NVM zijn wij niet voor niets beoordeeld als UITSTEKEND (met een knipoog naar Excellent)!
En met resultaat! Steeds meer mensen kiezen ons kantoor als aankoopmakelaar of verkoopmakelaars in Rosmalen of Den Bosch en omgeving.

Bekijk onze brochure

Marc Abelen RM RT

NVM-makelaar (directeur)

Roos Abelen A-RM

Assistent-makelaar

Dominika Prijt

Commercieel medewerker

Angela Manders

Commercieel medewerker

Bel of mail ons!

Abelen Makelaars maakt het mogelijk!