Huis verkopen Den Dungen

Uw huis verkopen in Den Dungen? Abelen Makelaars maakt het mogelijk!

Wilt u groter gaan wonen? U heeft liever een ruim opgezette tuin in plaats van een balkon? Of zijn er wellicht andere aspecten die ervoor zorgen dat u uw woning in Den Dungen wilt verkopen? De makelaars van Abelen denken graag met u mee bij de verkoop van uw woning. Uw woning wordt bij Abelen Makelaars & Taxateurs maximaal onder de aandacht gebracht. Met een hedendaagse verkoopstrategie waarbij geen enkel marketingmiddel onbenut blijft. Abelen Makelaars & Taxateurs begeleidt u door het gehele traject en de woning zal aantrekkelijk op de woningmarkt gepresenteerd worden. Dus voor het succesvol verkopen in Den Dungen kiest u natuurlijk voor Abelen Makelaars.

Welke stappen zetten wij bij de verkoop van uw huis in Den Dungen?

1.) Een vrijblijvend kennismakingsgesprek:
Een kennismakingsgesprek breekt het ijs. Laten we eerst bespreken wat uw wensen zijn om elkaar zodoende beter te leren kennen. Aan de hand van dit gesprek maken wij een passende verkoopstrategie.
2.) Oriëntatie:
We nemen samen met u een kijkje in uw woning in regio Den Dungen. We onderzoeken de staat van de woning, gaan kijken of we het wellicht anders kunnen inrichten om de potentiele kopers een beter beeld te geven van de woning om zo succesvol te kunnen verkopen. Hierbij nemen we alle zorg voor u uit handen.
3.) Marketing:
Uw huis verkopen in Den Dungen? Nu is het tijd om uw woning zo optimaal mogelijk te presenteren op de woningmarkt. In overleg met de klant bespreken we de geschikte marketingmix. Een vermelding op onze website en/of op Funda? Een ‘te koop’ bord in de tuin? Het gebruik van sociale media of een professioneel georganiseerd ‘open huis’? De mogelijkheden zijn eindeloos. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij voor iedere budget een passende verkoopstrategie aanbieden. Succes verzekerd!
4.) Bezichtigingen:
Wij verzorgen de bezichtigingen nadat uw woning een aantrekkelijke uitstraling heeft. Met een aantal handige tips zult uw woning er een stuk mooier uitzien voor potentiele kopers. Want je krijgt nooit een tweede kans om een goede eerste indruk te maken. Alle informatie die volgt uit een bezichtiging wordt met de klant afgestemd. Zo bent u altijd up-to-date over de laatste ontwikkelingen.
5.) Onderhandeling:
Onderhandelen laat u aan ons over. Laat u door ons professioneel begeleiden met als doel de beste verkoopprijs en geschikte voorwaarden. Huis verkopen Den Dungen? Laat dat maar aan het verkoopteam van Abelen Makelaars en Taxateurs over met jaren ervaring in de regio Den Dungen en omstreken.
6.) Het huis in Den Dungen is verkocht:
Het contract wordt voor u opgesteld met de juiste juridische afhandelingen en u wordt doorverwezen naar een notaris. Samen wordt dan de woning overgedragen aan de nieuwe eigenaar(en).

Mag Abelen ook uw huis verkopen in Den Dungen?

Als u tevreden bent dan zijn wij dat ook! Abelen Makelaars & Taxateurs helpt u graag verder met uw huis verkopen in Den Dungen. Van de bezichtiging tot aan de afhandeling van het contract. Wij beloven een zorgeloos verkoopproces. Met een jarenlange ervaring in de woningmarkt weten wij als geen ander wat u kunt verwachten mocht u uw huis succesvol willen verkopen! Nieuwsgierig? Loop eens binnen voor een kopje koffie. Onze deur staat altijd voor u open.

Uw huis verkopen Den Dungen? Bekijk de reviews van tevreden klanten op Funda en laat u overtuigen. Meer weten over de mogelijkheden die u bij Abelen Makelaars & Taxateurs krijgt? Nodig ons uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel of mail ons!

Abelen Makelaars maakt het mogelijk!