Verkoopstyling

Waarom Viva Vastgoedstyling?

Wij hechten veel waarde aan professionaliteit. Wij zijn Roos Abelen en Do Prijt en zijn gecertificeerd House of KIKI vastgoedstylisten. Wij hebben niet alleen oog voor detail en styling. Wij weten namelijk ook wat kopers verwachten. Zo maken we graag het verschil voor onze klanten. Wij laten uw huis opvallen door middel van professionele verkoopstyling en woningfotografie, wat resulteert in een hogere opbrengst van uw huis!

Maak kennis met Roos Abelen

Een makelaar kan een betere taxatie van uw woning maken als deze stijlvol wordt gepresenteerd. Laat ons u helpen uw huis om te toveren naar een thuis! Laat een blijvende indruk achter bij potentiƫle kopers.

Mijn naam is Roos Abelen en ik heb al vele jaren ervaring met interieurstyling. Met veel passie, ruimtelijk inzicht en een moderne stijl zet ik mij 24/7 in voor diverse klanten. Maak vrijblijvend een afspraak en ervaar zelf de voordelen van een passend interieur.

Uw persoonlijke styliste!

Wij maken samen graag het verschil voor onze klanten! Met een gedreven team en onze persoonlijke benadering weten we altijd weer succes te behalen. Wij ontzorgen u volledig op het gebied van vastgoedstyling, meubelverhuur en woningfotografie. Zorg voor een vakkundige presentatie van uw woning en laat een indrukwekkende eerste indruk achter!

Vastgoedstyling Maakt van uw huis een thuis!

Een fijn en huiselijk gevoel trekt potentiƫle kopers over de streep! Veel huiseigenaren vinden de styling een lastig onderdeel in het verkoopproces terwijl dit juist de kans biedt om een goede eerste goede indruk te maken. Er zit namelijk veel meer achter een goede styling dan alleen wat sfeerkussentjes plaatsen. Ons gezamenlijke doel hierin is om de pluspunten van uw woning te benadrukken. Wij weten als geen ander waar uw inrichting aan moet voldoen. Een stijlvol thuis met Viva Vastgoedstyling!

Meer informatie op Viva Vastgoedstyling

Bel of mail ons!

Abelen Makelaars maakt het mogelijk!