Abelen makelaars en taxateurs zoekt de koper voor uw huis.

U overweegt uw woning te verkopen. Dan zoekt u een makelaar die op zoek gaat naar de koper van uw woning. Een makelaar zorgt dat uw woning tegen de beste prijs binnen de gewenste termijn verkoopt. Wij zijn die makelaar!

Wij bekijken voor ieder huis waar de koper zich bevindt en zetten daar al onze activiteiten op in. Het hoeft geen betoog dat de wereld om ons heen onomkeerbaar is veranderd, dus ook het verkopen van een huis.

5 STERKE PUNTEN met ons in zee te gaan:

  1. Abelen Makelaars en Taxateurs is een NVM kantoor (al bijna 40 jaar) waar u als opdrachtgever centraal staat. We zijn geen huizenschuivers, het gaat om u. Wij luisteren naar u. Zodat het voor ons duidelijk is wat u wilt en wij u van A tot Z duidelijk kunnen maken wat we voor u doen. Wij informeren u en houden u op de hoogte. Het gaat over u, uw huis en de wereld om ons heen. Wij zijn uw adviseur.
  2. Onze ervaren en uitsluitend gecertificeerde makelaars hebben kennis van de markt, van uw huis, de omgeving en informeren enerzijds de potentiële klant over alle ins en outs en anderzijds behoeden wij u voor ellendige juridische procedures.
  3. Marketingplannen voor kopers doelgroepen. Actief en doelgroep gericht wordt uw woning via alle tot onze beschikking staande middelen zoals Internet, social media, makelaarsnetwerken, zoekersbestanden, et cetera, onder de aandacht gebracht bij de groep kandidaten die potentieel de nieuwe bewoner van uw huis kan worden. U en uw huis worden individueel benaderd en niet zoals bij veel makelaars op de grote hoop gegooid.
  4. Iedere makelaar zet uw huis op funda.nl, maar wordt uw woning dan ook gevonden door de potentiële koper? Wij zorgen dat uw huis gevonden wordt door helder beeldmateriaal; waar nodig adviseren wij u over de styling van uw huis; we gebruiken plattegronden en bekijken nauwlettend op welke woorden uw huis gevonden wordt op internet. Naast funda bieden wij uw huis ook aan via de diverse andere huizensites en sites waar de kopersdoelgroep actief is. Daarnaast treffen we kopers via social media als facebook, twitter, linkedin, youtube et cetera. Uiteraard werken wij uitsluitend met professionele partijen voor wat betreft de fotoreportage van uw woning.
  5. Bij ons kunnen kandidaten uw huis ook in de avonduren en in het weekend bezichtigen. Geen middag- of vakantiesluitingen. Dus we zijn bereikbaar voor u en potentiële klanten die uw huis willen kopen. De verkoop van uw woning staat bij ons bovenaan onze agenda!

Meer weten over de dienstverlening van Abelen Makelaars en Taxateurs? Nodig ons uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.