Met Abelen Makelaars en Taxateurs kunt u zorgeloos uw hart verpanden. We verkopen niet alleen uw woning maar ook emotie. Met inachtneming van de marktomstandigheden streven wij naar een hoge opbrengst voor uw woning. Niet sneller maar tegen de beste prijs en juiste voorwaarden en een tevreden klant is ons doel. Vooraf leggen wij uit wat Abelen Makelaars en Taxateurs voor u kan betekenen. Tijdens het proces houden wij u op de hoogte hoe het er met de verkoop van uw huis voor staat. Immers, verkopen doe je samen.

Opname en marketing.

Samen met u nemen onze makelaars uw woning op. De mogelijke koper wil de zekerheid dat uw huis zijn geld waard is. Wij bieden die garantie! Hoe is de bouwkundige staat van uw woning? Is er geen sprake van onvoorziene bestemmingsplannen? Is het perceel wel zo groot? U komt immers liever niet voor nare verrassingen te staan. Nadat we de juiste verkoopprijs hebben vastgesteld, presenteren wij uw woning aan de markt. Abelen Makelaars en Taxateurs biedt u een uitgebreid presentatiepakket; u bepaalt in overleg met de makelaar welke middelen u wilt inzetten. Van een vermelding op internet op onze eigen site en bij funda.nl, van foto’s tot video, in advertenties, vitrine presentaties, tot een herkenbaar te koop bord in uw tuin. Eén ding is zeker: uw huis wordt gepresenteerd in een herkenbare en bekende stijl van Abelen Makelaars en Taxateurs.

Bezichtigingen

U wilt geen kijkers, maar aspirant-kopers over de vloer. We filteren vooraf de mensen die echt geïnteresseerd zijn in uw woning. Uw makelaar maakt afspraken met potentiële kopers en leidt ze rond in uw huis. Natuurlijk wilt u een goede indruk maken. Daarom krijgt u van ons handige tips om uw huis er zo aantrekkelijk mogelijk uit te laten zien. Na elk bezoek van aspirant-kopers krijgt u een terugkoppeling zodat u direct een eerste indruk heeft over de al dan niet aanwezige belangstelling. Nadien nemen we nogmaals contact op met de kandidaat die uw woning heeft bekeken en ook hiervan krijgt u een terugkoppeling.

Onderhandelingen

De makelaars van Abelen Makelaars en Taxateurs zijn ervaren onderhandelaars. Wij begeleiden u tijdens de biedingprocedure en adviseren u over het biedingsysteem dat u het beste kunt hanteren om te komen tot een mooie prijs voor uw woning. En niet een snel resultaat maar de beste prijs en de juiste voorwaarden zijn ons doel.

Verkocht?

Wij zorgen eerst voor een goede juridische afwikkeling door het koopcontract op te stellen. Daarna dragen we samen met u de woning over aan de koper en begeleiden wij u naar de notaris. En dan … zien wij u graag weer terug als tevreden klant bij Abelen Makelaars en Taxateurs.